Katrien heeft een maffe familie; moeder Sabrina kan vliegen en oma Mammoes heeft een kat, Plato, die kan praten!Katrien vindt het allemaal doordnormaal; ze is er tenslotte mee opgegroeid. Maar dan verdwijnt haar moeder en loopt het hele huishouden in de soep. Katrien gaat samen met Plato op zoek naar haar moeder. Ze belandt in wissewaan, het land waar haar moeder vandaan komt. Ze zit waarschijnlijk in de Universiteit van Onhandelbaren en Ommezwaaiers, maar er is één probleem; niemand weet waar dat staat. Ja, de koning, maar die maakt de hele dag lange gedichten en heeft helemaal geen zin om Katrien te helpen...

 

 

WAAR GAAT HET OVER

Een van de bomen langs de weg strekte zijn takken alsof hij een diepe slaap wakker werd. De grond onder zijn dikke stam trilde. Grote kluiten aarde slingerden in het rond, toen hij zijn wortels uit de grond trok. Takken braken af en vlogen door de lucht.

Katrien schrok en bleef stokstijf staan. Platina ging rustig zitten. “We zullen even moeten wachten. Heer Boom heeft er genoeg van hij wil  een ander uitzicht!

 

 

CITAAT

Met je hoofd in de wolken. Het is zó maf, dat gaat je pet te boven

 

WAAR LEES JE DIT BOEK

terug