José van de Burgt
nieuws
contact
welkom
boeken
boeken.
welkom.
jose.
over José
contact.
jose.
contact.
nieuws.

Mijn Droomprogramma

Op vrijdag 16 april 2010 ben ik te gast op de basisschool Munstergeleen in Munstergeleen.  In 7 groepen presenteer ik mijn programma over dromen.

 

Signeren in Antwerpen

Vrijdag 6 november en zaterdag 7 november 2009. ben ik op de boekenbeurs in Antwerpen. Van 10 - 12 uur zal ik daar signeren.

Ik hoop dat je langs kan komen.

 

Voorlezen op school en website openen

Op woensdag 3 juni 2009 ga ik een dagje naar Maastricht. Ik word verwacht op basisschool St.Pieter, waar ik ga voorlezen uit mijn nieuwe boek ‘De Droomvilla’.

Ik lees niet alleen voor, maar ga met de kinderen praten over fijne dromen en nachtmerries.  ’s Middags wordt de website van de kinderboekenwinkel in Maastricht feestelijk geopend en dat mag ik doen! Daarna ga ik mijn nieuwe boek signeren.

’s Middags wordt de website van de kinderboekenwinkel in Maastricht feestelijk geopend en dat mag ik doen! Daarna ga ik mijn nieuwe boek signeren.Mocht je dus toevallig in de buurt zijn, dan zou ik het leuk vinden wanneer je langs kwam.

 

Te gast bij TVL

Op vrijdag 3 juli 2009 ben ik te gast in het programma ‘Uitgelezen’ in ‘Limburg Vandaag’ van TVL, de Limburgse televisiezender. Het programma begint om 4 uur.

 

Tina nr. 24  van 11 juni 2004:

Waar lees je Katrien en de Waanse wereld:

‘Met je hoofd in de wolken. Het is zo maf, dat gaat je pet te boven!!’

Lees meer ......   

 

Interview UBA informatie

April 2004

Lees meer ...... (in ontwikkeling)

 

Artikel infobulletin  basisschool De Kluis

Jrg.3  nummer 3  17 maart 2006

Lees meer ......